Видеото може да Ви даде възможност да изглеждате различно от конкурентите си, да добави нова функционалност в работата Ви, да бъде в основата на нов бизнес модел, да увеличи клиентите Ви. Evolink.CDN ще осигури качество на изживяването за Вашите зрители и стабилна основа за Вашия онлайн бизнес.

Evolink.CDN предлага решения за онлайн видео излъчване за:

  • Новини

Видео новините в Интернет могат бъдат по-актуални, по-безпристрастни, по-всеобхватни от тези в традиционната телевизия. Потребителите се информират непрестанно, а не само в интервала от 7 до 8 вечерта. Превърнете тези предпоставки в основа за успеха на Вашия новинарски сайт. Ние ще ви помогнем да го реализирате и поддържате.

  • Събития

Семинари, конференции, презентации. Която и зала да наемете, няма да можете да съберете всички потенциални участници в нея. Направете Вашето събитие достояние за всички, които се интересуват. В момента, в който се случва. Искате максимална аудитория да гледа безплатно или да таксувате достъпа до видео излъчването за специфична аудитория? Имаме готово решение.

  • Спорт

Спортните състезания са интересни в момента, в който се случват. Дали феновете имат достъп до телевизор в този момент и дали въобще този спорт се излъчва по телевизията? Аматьорски футбол, бадминтон, тенис на маса, снукър могат да бъдат равнопоставени с Олимпийските игри и Шампионска лига, и всички те си имат верни фенове, желаещи да гледат - на момента. Нека феновете дойдат на Вашия сайт.

  • Забавление

Концерт, театър, модно ревю - всяко представление е уникално. Направете го достояние на аудитория в цял свят или в региона в момента, в който се провежда, чрез видео излъчване в реално време. А искате ли да го запишем, за да продавате достъп до записани спектакли?

  • Корпоративни

Сложете своята видео реклама, конференция, продуктово видео на своя сайт без да променяте своя уеб хостинг план. Клиентите искат да видят как работи Вашият продукт или услуга.

  • Образование

Излъчете своята лекция или курс онлайн бързо и лесно. Позволете на студентите Ви да станат свидетели на сърдечна операция. Разширете мащаба на въздействието. Ако Вашият бизнес е обучение - добавянето на онлайн обучение и видео излъчване ще го направи многократно по-голям. Без нужда от големи инвестиции.

  • Правителствени или обществени организации

Образовайте избирателите си за Вашата политика, предавайте на живо дебати, заседания и мероприятия. Видео излъчване на всичко което е важно и интересно за гласоподавателите.

 

Не се колебайте да се свържете с нас, за да получите допълнителна информация за решение за видео излъчване, подходящо за Вашия бизнес.