BG | EN

Новини

Витоша100 отново на живо в Интернет

 

„Обиколката на Витоша - 100км“ отново на живо в Интернет

Тази година отново ще се излъчва Планинският супер маратон „Обиколка на Витоша – 100км” на живо в Интернет. Един от партньорите на събитието отново е Еволинк АД, а видео излъчването ще се реализира благодарение на стрийминг платформата Evolink.CDN.

Над 2400 колездачи и скороходци са се регистрирали до момента за участие в състезанието. Ако Ваш приятел/ка участва, можете да следите камерите по трасето, за да гледате напредъка му/й.

На 18-ти юни, точно в 06:00 ч. колоездачите ще започнат обиколката на Витоша, а в 23:59 ч. бързоходците ще стартират своята надпревара. Стартът на планинския супер маратон отново ще бъде пред Резиденция Бояна.

И тази година Еволинк ще осигури операторски екип на мястото на събитието, който ще отразява най-интересното от състезанието в пряко комбинирано предаване от старт/финалната линия и ключови точки по трасето. Зрителите ще могат да наблюдават и дирекно необработено излъчване от четири камери, за да могат да следят напредъка на състезателите. Тези камери ще излъчват денонощно през целия уикенд от Бояна, Чуйпетлово и Железница.

Еволинк пожелава успех на всички състезатели, а екипът ни ще стиска палци на нашите колеги – Калин Николов и Юрий Джалев, които освен техническата подкрепа, която оказаха на мероприятието, ще се състезават наравно с останалите участници.

Планинският супер маратон „Обиколка на Витоша – 100км” ще се излъчва на live.cdn.bg.

Повече информация за събитието - www.vitosha100km.bg

09.06.2021
Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия се довериха на EVOLINK.CDN за онлайн излъчванията на Евро 2021. 
19.03.2020
Излъчването на извънредните брифинги на МС във връзка с Covid-19 се осъществява през стрийминг платформата на Еволинк.  
08.06.2018
BMW Festival 2018 на живо в Интернет със съдействието на Еволинк