BG | EN

Новини

Конференция на Euro Contrôle Route на живо в Интернет

На 18.06., от 09.00 часа в „Шератон Хотел Балкан“, зала „Роял“ 3, ще започне годишната конференция на Euro Contrôle Route (ECR). Темата на форума е „България като външна граница на ЕС – отговорности, предизвикателства и практическо приложение на законодателството в автомобилния транспорт“.

Evolink.CDN спомага за отразяването на събитието онлайн. Можете да гледате конференцията на живо на официалния сайт на ECR:

http://www.euro-controle-route.eu/site/

както и на официалния сайт на  ИА „Автомобилна администрация“ (Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията):

http://rta.government.bg/index.php?page=ecr_conference_2014_live_bg

 

Euro Contrôle Route e организация за сътрудничество между контролни служби в сферата на автомобилния транспорт, които си сътрудничат в подобряването на на пътната безопасност, спазването на Правилата за движение по пътищата и насърчаване на лоялната конкуренция. В нея членуват 14 държави (Белгия, Холандия, Люксембург, Франция, Германия, Ирландия, Англия, Полша, Австрия, Румъния, България, Унгария, Латвия, Хърватска) и 4 държави наблюдатели (Словения, Чешката република, Литва, Малта).

09.06.2021
Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия се довериха на EVOLINK.CDN за онлайн излъчванията на Евро 2021. 
19.03.2020
Излъчването на извънредните брифинги на МС във връзка с Covid-19 се осъществява през стрийминг платформата на Еволинк.  
08.06.2018
BMW Festival 2018 на живо в Интернет със съдействието на Еволинк