BG | EN

Новини

livingWEB™ - Реално-Дигитален фестивал на живо в Интернет

Хубаво е от време на време да се потопим в арт средите, нали? И понеже ние от Еволинк обичаме иновативните неща, решихме да станем част от едно различно арт събитие – livingWEB™ - като го излъчим в реално време. Както самите организатори го описват, това е „интерактивно преживяване на живо. Симбиоза от сценография, пърформaнс, мултимедия и технологично експо. Посетителите се превръщат в участници.”

На събитието ще бъдат направени различни презентации като например "Направи уеб приложение - докосни "облаците" от работилницата на SAP, която ще има за цел да даде на посетителите базови познания в сферата на създаването на уеб приложения и облачните технологии. Други интересни моменти ще бъдат Състезанието по Роботика на Robotev.com, презентацията на Училище по роботика “Robopartans”, презентация на Българската Wikipedia и още много други, като програмата можете да видите на официалния сайт на събитието: http://enterlivingweb.com.

09.06.2021
Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия се довериха на EVOLINK.CDN за онлайн излъчванията на Евро 2021. 
19.03.2020
Излъчването на извънредните брифинги на МС във връзка с Covid-19 се осъществява през стрийминг платформата на Еволинк.  
08.06.2018
BMW Festival 2018 на живо в Интернет със съдействието на Еволинк