Зимбру - ЦСКА - мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа

Mачът-реванш между ЦСКА и Зимбру от втория квалификационен кръг на Лига Европа, ще се играе днес (24 юли) от 20.00 часа на молдовския "Зимбру Стейдиъм". До последно нямаше яснота дали двубоят в Кишинев ще намери място в родния ефир, но все пак „Диема“ се пребори за правата на сблъсъка между червените и молдовците.

Двубоят на стадион "Българска армия" завърши при резултат 1:1, а футболистите на ЦСКА и Стойчо Младенов вече са в Молдова за реванша.  Мачът ще се проведе в столицата Кишинев.

Предстоящият сблъсък на Зимбру и ЦСКА е предизвикал огромен интерес сред жителите на Молдовската столица. Пред касите на стадиона е имало големи опашки и всички билети са били разпродадени. Все пак тези фенове, които не са успели да грабнат своя билет, имат и друга възможност. Заради разположението на модерния и нов "Зимбру Стейдиъм" в непосредствена близост до големи жилищни блокове, освен разпродадените над 10 хиляди места, още няколко хиляди души имат възможност да гледат изявите на двата отбора без да закупуват билет.

А за тези, който са далеч от молдовската столица и нямат възможност да се насладят на срещата на живо - гледайте мача по Diema или онлайн на Gong.bg.